top of page

Tervetuloa!

"Et voi uskoa silmiäsi, kun saavut suomalaistallin parkkipaikalle. Kaikkialla on muuten siistiä, mutta yksi poni viilettää pitkin pihaa läjä riimunnaruja suussaan. Ponin perässä juoksee joukko punaposkisia tallilaisia Kettua huudellen ja yksi houkuttelee sitä kauraämpärillä tyhjässä tarhassa. Vuonohevonen riehuu tarhassa karkulaisen ärsyttämänä, kun sen tarhakaveri pällistelee show'ta heinäkasalta varsin tympääntyneenä. Tuuheajouhinen poni viereisessä tarhassa pärskähtää tultuaan aidan vierelle ja silität sitä hymyillen."

​Piilovuori on rento tarinatoimintaan painottuva lännenratsastustalli virtuaalisessa Lapissa pienessä Kömmerinkylässä. Kesäisin tallilta lähdetään usein monenkin päivän vaelluksille, mutta talvisin ne jäävät tallin lähistölle kaamoksen tuoman pimeyden sekä välillä hyytävien pakkasten vuoksi. Kesäisin ja syksyisin on myös mahdollista päästä osallistumaan porotokan paimennusreissuille, kun autamme naapuritilaa porojen tunturiinviemisessä.

 

Piilovuoressa ei turhista nipoteta ja hyvällä yhteishengellä pääsee pitkälle, kun harva se päivä joku hevosista keksii tallilaisille päänmenoa kummallisilla tempauksillaan tai joskus toisinaan jopa lampaat, jotka ovat kyllästyneet pihattotarhassa lymyilemiseen.. Jos sisältäsi löytyy edes pieni ripaus rämäpäisyyttä, niin ei muuta kuin tervetuloa osaksi Piiliksen porukkaa!

 

Terveisin, Taru & tallilaiset

Ilmoitustaulu

Päivitetty viimeksi 01/02/2020.

Vieraile myös täällä...

Yhteistyössä:

photo-1613533126452-f72faf044349.jpg

Piilovuori

bottom of page